måndag 2 april 2012

Utflykts sugen...




Heeej! Nu har vi boat in oss lite grann i Knivsta. Testat ICA, Thairestaurangen och gått ett par promenader. Kan nog bli bra det här. Testa på landet och villa livet =) Kommer sakna närheten till stan men det tar ju bara 12 min i till Uppsala med tåget och lika så med bil på motorvägen.

Knivsta har ju faktiskt det mesta, ICA, Apotek, Friskis & Svettis, Badhus, flera restauranger (thai, sushi, grek och så klart flera pizzerior) leksaksaffär, barnklädersaffär, flera frisörer, en liten intedningsbutik, Interflora, caféer, bibliotek osv. Vi testade thai - take away i lärdags, mumma!!

Är sugen på en utflykt nu när H blir lite ledig till påsk. Korten är från Rö som ligger utanför Rimbo, Norrtälje för ett par år sen. Går att bada där i ett kalkstensbrott. Jag kom dock aldrig i för f*n så kallt det var. Men coolt vare. Sugen på nån sån lite lagom utflykt. Ut till kusten... Eller varför inte spana in närområdet, typ Sigtuna. Någon som vet nåt nice ställe?

Alma har inte riktigt varit sej lik dom här dagarna. Tror hon känner att allt är konstigt. Hon lämnar mej inte med blicken en sekund. Jättemammig!! Vill inte leka själv och blir galen om jag byter rum. Extra mycket kramar och gos skare bli dagarna framöver så kanske det släpper så småningom. Lite drygt bara för jag har maaaasssor att göra ju men Alma går före SÅKLART...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar