torsdag 30 juni 2011

Mysfika, värmeslag & lite shopping!


Jag har precis kommit hem från en fika på stan med Sandra! Kanonmysigt vare. De blev Café Linné och blåbärspaj med masssssa sås =) De blev tre toppar på Gina för 50:- styck oxå. Å en brun utan sol i spray form, når nämligen inte ner till benen och fötterna så bra ;) Men fåfäng orkar jag visst vara, ler! Ska prova på den sen efter duschen!

Vilka härliga dagar vi haft. Riktigt sommarväder. I förrgår tog vi oss en tripp till Fjällnora för årets första dopp. Men jag bangade! Gran & Älskling badade...

Igår blev de en sen tripp till Länna och till pappa. Har ringde kvällen innan och berättade att han inte mådde så bra. Men efter ett läkarbesök konstaterades att de inte var hjärtat igen utan en rejäl uttorkning. Vissa av besvären han haft påminner om hjärtkrångel så jag förstår honom. Är riktigt stolt över honom att han(för en gångs skull) var hemma från jobbet, ringde och åkte till läkaren. Han har ju en förmåga att vara såå tjurskallig annars. Bra gjort! Han fick Daschans köttfärssås och Resorb så hoppas han blir bra snart!!

Nu en smoothe i skuggan på balkongen med en skvallerblaska =)

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar