tisdag 8 maj 2012

Veckan som gått...









Vi njuter av livet! Här kommer lite bilder från vecka som gått! En liten mamma/bebis-träff i torsdags, en långpromenad vid sjön, en kvällspromenad förbi lekparken till postlådan, en runda med "nya" vagnen och en lättfixad lekplats utan för Gran i stan. 

Nu skulle jag vilja att tiden stannade. Det är vår i luften verkligen och Alma är för härlig! Frisk och sover okay om nätterna. Hon lär sej mer och mer. Roligast nu är Brum Brum med fingrarna över läpparna. Hon kan "var är pappa, lampan, blöjan, blomman" mm. Vågar snart resa sej mot saker. Idag gjorde hon det mot vagnen men skrek som en gris samtidigt... Hur ska jag få henne mer kaxig tro?!? Det kanske kommer av sej själv. På torsdag ska vi till BVC och väga och mäta. Ska bli sååå kul! Dessutom en föreläsning om mat. Intressant...

Idag har vi träfffat Emma på en lunch och fika. MYS! Hon får sin lilla flicka på måndag. Planerat snitt. Så nästa gång vi ses har hon en bebis =) !!!!!!

Undra vad vis ka hitta på nu på eftermiddagen. H ska på fotbolls derby med jobbet och blir sen...Sola lite till på altanen kanske ; )

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar