måndag 7 maj 2012

En tripp till Huvudstaden!







Igår efter att pappa varit här på fika åkte vi iväg till Stockholm för att fika, strosa och möta upp Jonny. Jag, älskling Stor & Liten gick länge runt och tittade på båtar och folk...Sol med moln men stund vis riktigt varmt. Loppan sov två timmar i vagnen. Hon älskar att sova när den rullar och det är lite stimmigt. Vi köpte med oss cupe cakes och satt i Kungsträdgården och myste. Tills att det blev slagsmål och Jonny ringde polisen som kom med två pikébussar. Action! 

Jag hann även springa in på ett par butiker men shoppade ingenting. 

Vi är lite friskare men inte så mycket piggare. Pratade nyss med H på hans lunch men han lät nästan sjukare idag. Drygt! Jag gick och la mej igår redan vid tio men låg vaken och hostade till tolv... Alma sov fint i natt tills att moster skulle upp och till skolan. Alma har väldigt stora öron där vid 7 och vill gärna gå upp med henne. Men nej, jag lyckades få henne att somna om till 9.17 =) 

Mamma & Amanda stannade till här efter att de varit i Bromma över helgen. Mamma grejjade goa pannbiffar med feta i till våran rest potatis-gratäng. Mycket trevligt! 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar