söndag 18 november 2012

Mer fnul...



Jag har fått för mej att jag vill ha en skänk med tv:n på i vår lägenhet. Lite högre och lite annorlunda. Eller blir det för högt tro... tåls att fnula på! Vill ha den så där massiv och stadig som dom på bilderna. Inge Ikea-rangel. Och då blire genast en annan summa. Men Blocket finns ju! Tror vi kör på en svart för sofforna är ju mörka... Vill ha VITA väggar och mörka möbler och dova färger till. Blir ju lite meckit att dölja alla sladdar men det löser jag. Offrar en av lådorna till det. Och boxer har vi i tv:n och hårddisken med filer är snygg och får gärna stå bredvid tv:n.

Helgen har bjudit på massor! 

I lördags var vi bjudna på middag hos Larssons. GOOOOOD wok och trevligt sällskap. Alma blev trött ganska tidigt så vi traskade hem tidigt. Ja, traskade... Sov i stan hos mamma (lillsis hade party hemma) och levde stadsliv. Nice känsla! Snart kommer vi Uppsala!!

Idag har vi kollat 40-års present på Fullerö och fått goooo-fika hos mysiga Maria, Andreas & Felix i Rasbo. Fick se plattan till deras nya Fiskarhedenvilla med. Dom kommer få det fint!

Nu ska vi käka thai och kolla Beck! 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar