lördag 15 september 2012

Spana båt...






Idag har vi varit lååångt ute i Stockholms skärgård med bil. Ända utanför Värmdö, Bullandö för att vara exakt. Henke har fått för dej att köpa sej sin (just nu) drömbåt. Och jag kan inget annan än att säga att det vore riktigt nice. Blev lite tagen av denna båt faktisk! Vi var osäkra om vilken brygga den låg vid så när vi kom fram till den det kunde vara så sa vi båda att det måste vara en annan brygga. Men borta vid en andra av de två bryggorna fattar vi att det VAR BÅTEN vi nyss sett. Wow! 

Bra pris har den och fiiin varen så vi får se! Sugna på ett radhus i stan som visas imorgon så blire bud och vi kan hänga med där så blire kanske en båt sen... Till H:s stora glädje. (och lite min med faktiskt) Mycket till soldäck vare. Och flera "sovrum", toalett och kök. 

På g hem stannade vi på lite affärer i Nacka & Sickla. Jag hade aldrig varit på Zandvoort förut men det var i min smak. Vitt, svart, hotellkänsla med dova färger i rosa =) Lite ruff/industriell men ändå klassisk. Kan inte riktigt förklara men... Dom skulle flytta så allt var nedsatt. Fick sån hjärtklappning där men köpte bara ett grytunderlägg (70%) för 36:- 

Ikväll har vi ätit riktig lördagsmiddag här hemma. Kött, klyftisar, bea, rödvinssås, trattkantareller och sallad med pinjenötter och druckit rött. Nu glass och film. Alma sussar sött! 

1 kommentar:

  1. Får vi åka med er på båten då? "Vår" båt finns nog inte kvar nästa sommar- men funderar på att hyra som ni.

    Lycka till med huset idag!

    SvaraRadera