söndag 8 januari 2012

Alma 6 månader...

Imorgon firar vi Alma 6 månader!! Tråkigt bara att de är dags för vaccination. Två sprutor ska in i låren... Hua! Sist fick hon lite feber på kvällen så vi får se hur det blir imorgon. En dagsfärsk bild på vår skatt. Var hon än ligger nu så ska hon bara vända sej. I gymmet, på soffan, på skötbordet, på filten på golvet, i sängen. De är bara det att hon blir galen av att ligga på magen så jag får springa och vända henne heeeela tiden.

Hon har blivit bättre på finmotorik. Hanterar nappen fint(in och ut i mummen, upp och ner om den ramlar ner på soffan elller så) och "pillar" mer på sina leksaker än förr. Spanar in saker mer i detalj och lika så med folk. Gran var här igår och de var lite läskigt. Hon börjar bli lite blyg tror jag.

Favoritmaten är köttfärssås med spagetti. Då är hon så glad så glad. Efterrätt går ner bra med, precis som hos sin mamma =) Gröt går det trögt med men jag trugar inte. De kommer nog...
Gåvagnen har blivit rolig! Hon har precis lärt sej svänga, tidigare gick hon bara bakåt. Stå framför spegeln är roooooligt!

Sover gör hon oftast mellan ca 21.15 och 07.45. Äter ibland en, ibland två gånger. Vaknar hon upp när H går vid fem pratar hon en stund sen somnar hon om. Tack och lov...!! Sova på dagen gör hon helst i vagnen, i bilen eller på mej. Vi har försökt lägga henne i sängen nu över helgen för att sova middag men hon blir sååå ledsen. Riktigt ledsen. Inte arg utan förkrossad. Vi väntar ett tag med de och gör ett nytt försök om ett par veckor. ..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar