onsdag 14 april 2010

Thai gryta!


Middagen blev kanon! Hittade den i Hälsokokboken. "Smakar smal-mat så här gott ska jag inte äta något annat" sa Henke. De tar jag som ett godkänt. Vi hjälptes åt för att de skulle gå fort. Kycklingen skulle ligga i rapsolje, vitlök och ingefäre marinad i 10 minuter. Sen stektes de på och vi la ner minimajs, sockerärta, paprika, cockosmjölk, honung, lime och currypasta. Till de hade vi råris. Toppade alltihopa med färska tomater och cashewnötter.

1 kommentar:

  1. Så tänker vi med, är det så här gott att äta efter GI-varför göra nåt annat?

    Ska laga kyckling idag, men har inte bestämt i vilekn form än. Fast just nu blir jag bjuden på gryta....från sandlådan och vattentunnan, yummie! Barnen leker ute och jag har datorn någonstans mitt emellan.

    Ser gott ut!

    SvaraRadera